Vedete internationale

#kate middleton familie #kate middleton #printul william # kate middleton copii #kate middleton printul william

Kate Middleton, pregatita sa isi mareasca familia! Ce parere are Printul William

Printesa Charlotte, Printul Louis si Printul George au grija ca programul Ducilor de Cambridge sa fie unul extrem de plin. Kate Middleton este o mamica dedicata si adora sa petreaca fiecare clipa in compania micutilor sai. Totusi, aceasta se gandeste de multe ori la posibilitatea de a deveni din nou mamica.

 

Printul William si partenera lui au facut o dezvaluire uluitoare cand se aflau intr-o vizita oficiala in Danemarca. Kate Middleton a discutat cu mai multi parinti si copiii acestora, explicand ca isi doreste sa isi mareasca familia de fiecare data cand vede un bebelus.

"William mereu se îngrijoreaza când întalnesc un copil cu varsta mai mica de un an. Vin acasa si ii spun: „Hai sa mai facem unul", a spus Kate Middleton, potrivit Elle.

Cu toate acestea, Printul William nu ar fi pe aceeasi lungime de unda cu sotia sa. Luna trecuta, Kate Middleton a fost rugata de catre un cuplu sa tina un bebelus in brate pentru a face o poza in timpul unei vizite la un spital aflat in Lancashire. In momentul respectiv, nepotul reginei Elisabeta a facut o gluma cu iz de adevar.

„Nu ii mai dati idei sotiei mele.”, a glumit Printul William, semn ca nu se gandeste la posibilitatea de a mai avea un copil. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului