Vedete internationale

#Meghan Markle insarcinata #Meghan Markle #printul harry

Meghan Markle, din nou insarcinata? Ce spun apropiatii ei si ai Printului Harry: „Vis devenit realitate”

Ajunsa la 41 de ani, Meghan Markle este casatorita din 2018 cu Printul Harry, insa lucrurile care s-au intamplat in ultimii ani i-au facut pe acestia sa paraseasca familia regala britanica.

 

Parinti a doi copii, Archie Mountbatten-Windsor si Lilibet Mountbatten-Windsor, Meghan Markle si Printul Harry pare ca vor sa-si mareasca familia. Iar presa din strainatate chiar merge mai departe si afirma ca fosta actrita ar fi deja insarcinata!

Chiar daca nimeni nu a confirmat sau infirmat inca informatia, un apropiat al cuplului a spus, potrivit spaniolilor de la Marca, ca Meghan si Harry isi mai doresc inca un copil.

„Sunt amandoi dispusi sa-si extinda familia si isi doresc mult acest lucru, ca Archie si Lili sa aiba un fratior sau o surioara mai mica. E un vis devenit realitate ca ei sa fie o familie de patru membri, dar simplul fapt de-a adauga inca un copil ar face totul si mai frumos. Meghan e sanatoasa, Harry e un tata minunat, mariajul lor e tot mai puternic si li se potrivesc manusa paternitatea si maternitatea. In plus, vor avea mai mult spatiu din momentul in care se vor muta in casa noua. Intotdeauna au spus ca doi copii sunt tot ce-si doresc, de fapt maximum posibil, insa faptul ca sunt parinti le-a adus mai multa bucurie decat si-au putut imagina. Lucrurile se pot schimba si au destula iubire in sufletele lor pentru inca un copil. Meghan i-a spus lui Harry ca inca un copil i-ar apropia si mai mult pe ei doi”, a spus apropiatul cuplului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare