Vedete internationale

#fotografii printesa Charlotte #printesa Charlotte #vedete extern #showbiz

Kate Middleton a incalcat din nou protocolul regal! Printesa Charlotte, implicata

Cele doua fotografii cu micuta printesa Charlotte, realizate de ducesa Catherine, in prima parte a lunii noiembrie, in resedinta familiei sale din Norfolk, si date publicitatii in urma cu cateva zile starnesc furia reginei Marii Britanii.


Fotografiile cu printesa Charlotte, in varsta de 6 luni, au fost publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington, resedinta cuplului regal al Marii Britanii.

Printesa Charlotte, care nu a mai fost vazuta in public de la botezul sau, din luna iulie, apare imbracata intr-o rochita inflorata, cu guler alb, peste care poarta un pulover tricotat de culoare roz. Nuantele pale ale tinutei ii scot in evidenta ochii albastri, scrie dailymail.co.uk.

In ciuda tinutei de-a dreptul adorabile, se pare ca ducesa s-ar fi abatut de la o regula impusa de Casa Regala, si-anume aceea conform careia membrii de sex feminin ai familiei nu pot purta rochii pana la implinirea unui an de viata.

Mai mult decat atat, in opinia acesteia, astfel de fotografii oficiale ar trebui sa fie realizate de fotografi profesionisti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare