Vedete internationale

#vedete cinema #pasiuni vedete #vedete extern #vedete hollywood #showbiz #vedete

Ce pasiuni ciudate au vedetele, in timpul liber

Intre doua filme blockbuster, trei turnee in jurul lumii, evenimente caritabile si participari la cele mai mari gale ale scenelor, unele dintre vedete isi mai fac timp si pentru hobby-uri.

Si pentru ca celebritatile au obiceiul sa socheze, pasiunile lor sunt care mai de care mai ciudate. Iata cum isi petrec timpul liber cele mai apreciate personaje ale covorului rosu:

1. Taylor Swift e pasionata de decoratiuni handmade

Ti-ai fi imaginat ca frumoasa blonda care a cucerit scena country - pop adora decoratiunile handmade? Vedetei ii place sa confectioneze cu propriile maini globuri de zapada si sa decoreze tot felul de borcane si alte recipiente din sticla pentru sarbatorile de Paste si de Craciun.

2. Vin Diesel adora jocurile de societate

Nu te-ai fi gandit niciodata, probabil, ca un mascul feroce precum Vin Diesel adora sa se joace. Actorul din Gardienii Galaxiei joaca de peste douazeci de ani "Temnite si dragoni", un board game clasic de carti. Acesta a si scris in albumul comemorativ al jocului, "30 de ani de aventura: O celebrare a Temnitelor si Dragonilor".

3. Mila Kunis iubeste jocurile video

Mama copilului lui Ashton Kutcher a declarat, in repetate randuri, ca a fost dependenta de jocul video "World of Warcraft". Pasiunea ei a fost atat de puternica, incat s-a vazut nevoita sa ia o pauza in momentul in care si-a dat seama ca este tot ceea ce facea in timpul liber.

4. Leonardo DiCaprio este colectionar de figurine

Reputatul actor din "Marele Gatsby" este destul de excentric si in realitate. Acesta isi petrece timpul liber colectionand diverse figurine. Impresionanta sa serie de astfel de jucarii include figurine din Star Wars, dar si alte reprezentari ale celor mai iubite personaje din filme. In 2006, actorul a licitat cateva obiecte din colectie in scopuri caritabile si a obtinut bani frumosi pentru ele; cea mai scumpa a fost figurina He-Man din 1982, pentru care participantii la licitatie au platit 9.000 de euro.

5. Justin Bieber rezolva probleme complicate

Desi a fost criticat de-a lungul timpului pentru superficialitatea sa, cantaretul este pasionat de cuburile Rubik, pe care le rezolva in mai putin de doua minute. Impresionant pentru un pusti care canta despre iubitele lui inca de pe vremea in care avea doar saisprezece ani, nu-i asa?

Sursa foto principala:  bookcoverimgs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare