Vedete internationale

#fiica Steve Irwin #Bindi Irwin #steve irwin #gradina zoologica

Bindi, fiica lui Steve Irwin, ii calca pe urme tatalui sau

Celebrul Steve Irwin, cunoscut ca “Vanatorul de crocodili”, a murit in urma cu 8 ani, insa fiica acestuia, Bindi Irwin ii calca pe urme. Tanara in varsta de 16 ani, este eleva in ultimul an la scoala de “Afaceri si Tuism” si planuieste ca dupa terminarea acesteia sa lucreze full time la Gradina Zoologia din Australia.

Pagina de Instagram a lui Bindi este lina cu poze in care fata apare alaturi de animalele salbatice, semn clar ca a mostenit pasiunea pentru acestea de la tatal sau.

“Mi-am petrecut intreaga viata locuind intr-o gradina zoologica, si abia la varsta de trei ani am realizat ca nu veneam in fiecare zi la gradina zoologica ci chiar locuiam acolo.”, a declarat Bindi Irwin pentru eOnline.com.

Bindi a invatat de la tatal sau cum se se comporte cu animalele si a declarat ca atat ea cat si familia ei fac tot posibilul ca eforturile depuse de Steve Irwin sa nu se piarda in timp, ducand mai departe ceea ce au invatat de la acesta.

“A fost cel mai bun tata din lume. Tata a fost modelul nostru inspirational si dorim sa continuam ceea ce a inceput el. Vrem sa ne asiguram ca mesajul transmis de acesta pentru conservarea vietii salbatice nu va fi uitat.”, a spus Bindi Irwin.

“Imi amintesc ca intr-o zi mi-a dat un sfat, care mi-a ramas intiparit in minte pentu totdeauna: 'Trebuie sa tratezi animalele asa cum iti doresti sa fii tu tratata'. Ceea ce este adevarat si poate fi aplicat in cazul tuturor animalelor.”, a declarat Bindi.

“Cand tata lucra cu serpi veninosi sau cu gheparzi, ii trata ca si cand... nu a incercat niciodata sa se impuna in fata lor sau sa le bruscheze. Pur si simplu le iubea si ii invata pe altii cat de minunate sunt. Ii invata pe oameni sa respecte serpii, crocodilii si sa ii iubeasca. Si cred ca este genial sa ai o asemenea atitudine”, a adaugat Bindi.

Surse foto: huffingtonpost.com, instagram.com 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare