Vedete din Romania

#salariu zanni #zanni #pro tv

Zanni, adevarul despre salariul pe care il primeste la PRO TV: „Trebuie sa justific banii mei?”

In acest an, dupa ce in 2021 a castigat la Kanal D concursul Survivor Romania, Zanni a devenit prezentator la PRO TV, deoarece acolo s-a mutat si emisiunea fenomen.

 

Artistul are emisiune online pe VOYO, intitulata „Survivor Extrashow”, iar printre invitati sunt fostii concurenti de la Survivor Romania.

Intr-un interviu oferit celor de la Cancan, Zanni a fost intrebat cati bani castiga la PRO TV, insa acesta a afirmat ca nu stie care este salariul sau.

„Am primit salariul de la PRO TV, dar intra pe contul de firma, nici n-am intrat sa-mi numar banii, nici nu verific cand intra. La modul asta, imi e atat de usor si lejer sa fac treaba asta, ca nici nu m-am uitat la banii care-mi intra. Nici nu pot sa intru in ei, stiu ca e ceva cu firma, cu dividende, impozitul pe venit, ca daca scoti, trebuie sa justifici banii. Eu n-am inteles treaba asta, am zis: «Din firma mea eu trebuie sa justific banii mei?» Dar cand esti prost ca mine si nu stii d-astea, trebuie sa inveti ce inseamna firma”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului