Vedete din Romania

#emily burghelea #meserie

Emily Burghelea, despre meseria pe care si-a dorit sa o aiba. Ce studii a urmat, de fapt

Emily Burghelea este una dintre cele mai simpatice prezente de pe micile ecrane. Aceasta a participat in mai multe proiecte de televiziune, unde publicul a indragit-o imediat. Cu toate acestea, vedeta a punctat ca si-a dorit sa fie actrita, insa a urmat alte studii.

 

”Nu stiu daca am veleitati de actrita, dar toata viata mi-am dorit sa dau la Actorie. Tata este profesor de matematica, bunica este profesoara de matematica, matusa mea este actrita si toata viata mea mi-am dorit sa dau la actorie. Nu am avut insa curajul. Am dat la Comunicare si Relatii Publice pentru ca m-a pasionat foarte tare si acest domeniu. Dar daca ar fi sa mai fac vreodata o facultate, chiar cred ca as face Actoria pentru ca mi se pare absolut ofertanta si absolut interesant ce se intampla acolo”, a mai povestit tanara pentru EGO.ro completand ca daca pe partea de actorie sta mai bine, cand vine vorba de cantat nu mai este atat de sigura de ea.

”De actrita poate, de cantareata nu stiu ce sa zic. Ai vazut cand am cantat la ”Sariti de pe fix”? A fost cel mai amuzant moment ever. Mereu mi-am dorit sa cant la televizor. Am si foarte multe julituri, mai ales dupa primul meu plan inclinat. Am fost plina de vanatai, dar atat de fericita am fost de ziua in care am filmat asta incat desi am ajuns acasa rupta de oboseala am zis ca e minunat ce mi se intampla.”, a spus ea pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului