Vedete din Romania

# dezvaluiri incredibile #vica blochina #victor piturca

Vica Blochina, dezvaluiri incredibile. Ce a incercat Victor Piturca sa ii faca atunci cand era insarcinata

Concurenta in cel mai recent sezon al show-ului Survivor de la PRO TV, Vica Blochina a facut valuri dupa ce a parasit emisiunea.

 

Intoarsa in Romania din Republica Dominicana, fosta amanta a lui Victor Piturca a oferit foarte multe interviuri despre experienta pe care a trait-o in ultimele luni, insa si-a amintit totodata si de trecutul ei.

Invitata la podcastul lui Viorel Grigoroiu, Vica Blochina a afirmat ca Edan, fiul pe care il are cu Victor Piturca, a ales sa se mute la tatal lui, imediat dupa ce ea a plecat la Survivor. Insa fosta balerina a vorbit si despre perioada in care a fost insarcinata cu Edan, dezvaluind ca la acea vreme Victor Piturca nu isi dorea copilul!

„Eu sunt un om rece. Si cu copilul meu am fost la fel. Mi-am dorit copil. Copilul mi l-a dat Dumnezeu. Eu am stiut ca o sa am copil. Eu am ramas insarcinata de ziua mea. Nu aveam niciun gand sa scap de copil. M-a chinuit tatal lui pe perioada de sarcina, pentru ca incerca sa faca sa renunt. Eu inteleg, dar stiam ca o sa duc sarcina pana la capat. E un copil extrem de inteligent si te face din vorbe. E foarte bun de politician. El stie cum sa le faca cumva. Vorbim, dar nu ma asculta. Anul trecut, cand voia sa iasa la petreceri, nu voia sa spuna. Este introvertit si nu vrea sa-mi povesteasca”, a spus Vica Blochina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului