Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Vedete din Romania

Vedetele au jucat golf în scop caritabil

Într-o epocă în care unele vedete se întrec în a-şi etala maşinile de fiţe şi vilele ridicate după model american, există artişti care îşi păstrează bunul-simţ, umanitatea şi sunt preocupaţi şi de sufletele defavorizate de soartă. Băieţii de la trupa Viţa de vie au avut recent iniţiativa organizării unui " turneu caritabil de golf al vedetelor" în beneficiul bătranilor de la Azilul "Mihai Eminescu". Sorin Dănescu, reprezentantul formaţiei la concursul desfăşurat pe terenul de la Clubul Diplomaţilor, este un împătimit jucător de golf, deşi pasiunea sa pentru acest sport elegant nu datează decat de un an. Întalnindu-se zilnic cu alţi celebri împătimiţi de jocul care cere linişte şi concentrare, Sorin a avut ideea de a organiza acest turneu, iar ceilalţi colegi de teren au consimţit pe loc să ajute bătranii Astfel, pe o căldură toropitoare, Lucian Viziru , Dinu Pescariu, Florin Segărceanu şi Viorel Cataramă, plus coechipierii lor au tot cărat trusa de golf pe gazonul de la Clubul Diplomaţilor şi, după "n" lovituri, bune sau mai puţin bune, după norocul şi dexteritatea fiecăruia, s-au adunat 4.600 de euro, bani proveniţi de la sponsorii care au premiat cele mai reuşite aruncări. Nici jucătorii nu s-au lăsat mai prejos şi, după încheierea concursului, au donat bani pentru ajutorul celor aflaţi la varsta senectuţiiFostul tenismen , actualmente antrenor al echipei de Cupă Davis, Florin Segărceanu, care este tatăl a doi copii (Ana Ilinca, de cinci ani, şi Tudor, de doi ani şi jumătate), s-a bucurat că poate ajuta bătranii jucand golf, iar Sorin Dănescu şi-a reorientat astfel "obiectul" acţiunilor sale umanitare după ce, ani de zile, el şi colegii de trupă s-au ocupat mai ales de copii bolnavi şi au renovat în întregime un cămin din Focşani. Lucian Viziru, nepot al celebrului tenismen Gogu Viziru, cu tată fotbalist la Dinamo şi mamă jucătoare de tenis, a lăsat pentru scurt timp deoparte rolul de bărbat irezistibil din telenovelele postului Acasă TV preferandu-l pe cel de jucător de golf preocupat şi de binele semenilor săi. Lucian s-a apucat de acest sport în urmă cu trei ani şi a caştigat în acest timp mai multe turnee de gen. Lucru care l-a convins că a ales bine acest sport, mai ales că, potrivit spuselor sale, nu este unul solicitant, pentru care îţi trebuie cine ştie ce condiţie fizică, ci unul foarte plăcut, unde ai de-a face cu oameni de calitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare