Vedete din Romania

#vedete intern #anna lesko #elena basescu #carmen bruma #bianca dragusanu #vedete superstitioase #vedete gravide

Vedete gravide superstitioase. De ce s-au ferit viitoarele mamici in sarcina?

Vedetele din Romania se comporta ca adevarate leoaice cu pruncii din burtica lor si sunt dispuse sa faca orice pentru ca bebelusii lor sa se nasca sanatosi si sa fie feriti de pericole. Acestea merg atat de departe incat dau crezare si respecta chiar si superstitiile, daca asta inseamna ca sarcina lor este protejata de ghinioane.

Anna Lesko

Anna Lesko a intrat oficial in clubul gravidelor superstitioase. Desi nu demult, cantareata si-a pus in pericol sarcina sustinand numeroase concerte pe tocuri si dansand energic, acum declara ca este superstitioasa si, ca din dorinta de a-si proteja sarcina, nu cumpara nimic bebelusului inainte de nastere. Nu stim care dintre comportamente este mai periculos: sa dansezi viguros pe tocuri zeci de minute in sir cand esti insarcinata in sapte luni ori sa cumperi hainute si lucruri bebelusului inainte de nastere, insa cert este faptul ca superstitiile par sa aiba o putere mai mare asupra vedetei decat recomandarile medicilor.

Citeste si: Vedete care au trecut prin interventii chirurgicale complicate

Elena Basescu

In momentul in care Elena Basescu s-a declarat superstitioasa convinsa, am inceput si noi sa intelegem mai bine discretia pe care a pastrat-o in jurul sarcinii. In perioada in care era gravida, fiica cea mica a presedintelui a declarat ca, din superstitie, prefera sa nu vorbeasca despre sarcina si ca nu va alege numele si nu va cumpara nimic pentru bebe, inainte ca acesta sa vina pe lume. Zis si facut! Vedeta a pastrat o discretie aproape totala in jurul sarcinii si suntem convinsi ca nici nu a purces la cumparaturi pentru copil inainte de a naste!

Bianca Dragusanu

Inainte de a se marita cu Victor Slav, Bianca Dragusanu a trait o poveste de dragoste cu Adrian Cristea, iubire a carei flacara pare sa mocneasca chiar si astazi, in ciuda scandalurilor, casatoriei si divortului vedetei. In 2012, Bianca parea sa se fi intors gravida dupa o vacanta petrecuta cu iubitul ei, in Spania, declarand ca are greturi, se simte ametita si ca exista toate sansele ca fructul iubirii dintre ei sa se regaseasca in pantece, insa nu a vrut sa declare mai multe, din superstitie. S-a dovedit ca a fost alarma falsa, dar nu ne indoim ca Bianca va ramane fidela superstitiilor atunci cand va deveni, prima oara, mama.


Citeste si: Povestea nespusa a eroilor din Apuseni

Carmen Bruma

Nici frumoasa Carmen Bruma nu a reusit sa treaca peste superstitii in momentul in care a ramas insarcinata si a preferat sa treaca primul trimestru pana sa confirme sarcina in public, de teama ca nu care cumva ceva rau sa se intample cu bebelusul.

Oana Roman

Oana Roman este una dintre gravidele mondene autohtone care au jonglat cu superstitiile in sarcina. In prima faza, vedeta a declarat ca nu va cumpara nimic bebelusului inainte de nastere si ca nici macar nu va incepe amenajarea camerei acestuia. Intre timp insa, pe masura ce sarcina a evoluat si vedeta a fost mai sigura pe ea, a decis sa infrunte superstitiile, sa-si faca moftul de a pregati totusi dormitorul pentru cel mic si sa cumpere hainute.



Sursa foto: Zumi.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare