Vedete din Romania

#brad Corina Caragea #brad Andreea Esca #brad verde

Vedete care si-au impodobit bradul. Ce decoratiuni au ales

Andreea Esca si Corina Caragea sunt printre primele vedete care si-au impodibit deja bradul. Iata ce imagini au postat pe Facebook.


In urma cu cateva zile, de dragul copiilor si al sotului, Andreea Esca a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie cu bradul ei de Craciun. Brad in care, traditionalele globuri sunt din lana rosie, iar beteala din fasii de lemn.

“Gata bradul! Anul acesta am ales globuri invelite in hartie tiparita, de la Moara de Hartie din Comana, ghirlanda de lumina cu multe casute tot din hartie, cateva globuri din lana rosie si “beteala” din fasii de lemn (talas)”, a scris Andreea pe Facebook.

O alta vedeta indragita a Pro TV, Corina Caragea, prezentatoarea stirilor sportive, s-a grabit sa-si decoreze casa. Vedeta a postat pe Facebook momentul cand a impodobit bradul. Corina Caragea este imbracata intr-o pijama sexy, culorile specifice Craciunului, rosu si alb. Aceasta este urcata pe un scaun, incercand sa ajunga la varful bradului pentru a putea pune instalatia.

Si in casa Nicoletei Luciu de la Miercurea Ciuc, bradul este deja impodobit. Printre ghirlandele luminoase, stelute si beteala, bruneta a asezat si mai multe globuri personalizate cu fotografiile ei si ale celor patru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului