Vedete din Romania

#antena stars #Geanina Ilies #pro tv

Vedeta plecata de la PRO TV la Antena Stars incepe munca! A dezvaluit cand va putea fi vazuta din nou pe micile ecrane

La mijlocul lunii ianuarie, cei de la Antena Stars anuntau ca au semnat cu o vedeta care a mai trecut pe la Antena 1, Prima TV si PRO TV: Geanina Ilies!

Chiar daca initial s-a facut cunoscuta datorita faptului ca a facut parte din echipa Observator de la Antena 1, in ultimii ani Geanina Ilies a lucrat la PRO TV, acolo unde a fost vazuta in mai multe proiecte.

Mai intai, ea si-a facut aparitia la „Ferma. Un nou inceput”, dupa care a inlocuit-o pe Anamaria Prodan la carma emisiunii „Gospodar fara pereche”. Pentru ca mai apoi sa aiba o emisiune online de sport, acolo unde a realizat interviuri cu nume precum Gica Popescu sau Ilie Dumitrescu.

Chiar daca initial cei de la Antena Stars nu au dezvaluit exact de cand va incepe munca Geanina Ilies, iata ca acum vedeta a facut lumina in acest caz si a postat pe Instagram un mesaj prin care anunta exact ce va face la noul loc de munca.

„Din 5 februarie va invit sa dam impreuna ora exacta in lumea exclusivitatilor, la Stirile Antena Stars! Venim cu o abordare editoriala noua, pe care abia astept sa o descoperiti. Zilnic vom dezbate intens stilul de viata al vedetelor din Romania si nu numai, prin interventii live, si va vom aduce cele mai proaspete stiri din showbiz. Va imbratisez si abia astept sa ne revedem”, a scris Geanina Ilies pe internet.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului