Vedete din Romania

#sarbatori de iarna #andra #smiley #monica anghel #elena gheorghe #vedete intern

Unde isi vor petrece vedetele Sarbatorile de iarna

Multe dintre vedetele autohtone au hotarat sa petreaca anul acesta Sarbatorile de iarna in sanul familiei, mai ales Craciunul. Altele vor merge insa pe scena, pentru a-i binedispune pe fanii petrecareti. Iata unde si cum vor petrece anul acestea Sarbatorile cele mai cunoscute vedete.

1. Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul romanesc, vor petrece Craciunul de anul acesta acasa, in familie, la fel ca in fiecare an. De Revelion insa, familia Maruta va pleca departe de Romania, tocmai in Israel.

"De Craciun, ca in fiecare an, o sa petrecem in familie, cum e traditia la noi. De Revelion mergem in Israel. Acolo suntem invitati la Festivalul Romanesc de la Marea Moarta. Voi merge cu Andra, dar si cu fratele ei si sotia lui. Pe langa noi, la eveniment vor merge si Nico si Aurel Moldoveanu. Acest eveniment il voi prezenta eu", a povestit Catalin Maruta pentru ziarulring.ro.


2. Monica Anghel

Cantareata Monica Anghel va petrece Sarbatorile de iarna in tara, insa este foarte trista deoarece nu il va avea alaturi pe fiul sau, Aviv, pe care l-a trimis in America, la bunica sa, pentru doua luni.

"Pana acum ne tinem tari. Il mai visam cu randul, cand eu cand sotul. A plecat pe 26 noiembrie si se intoarce pe 26 ianuarie. Adica la anul. Adica vom face Sarbatorile fara el! Zilele trecute am sunat in America sa vorbim cu mama si cu Aviv.

Dar n-a vrut sa vorbeasca cu noi, a zis ca are treaba, ca se joaca cu verisorii sai. E haios foc, el nu-si da seama de distante si inca nu i s-a facut dor de casa. In schimb, noi, daca nu o sa mai rezistam si vom vrea sa ne vedem baiatul, nu ne ramane decat sa o convingem pe mama sa se intoarca mai repede sau sa luam primul avion si sa mergem la ei. Simplu, nu?!", a declarat Monica Anghel, pentru WOWbiz.ro.

3. Smiley

Cantaretul Smiley este foarte atasat de familie, asa ca a anuntat deja ca isi va petrece Sarbatorile alaturi de cei dragi.

"De Craciun, imi doresc foarte mult sa ajung acasa la ai mei si sa stau linistit", a marturisit artistul, la Kiss FM.

4. Elena Gheorghe 

Elena Gheorghe isi va petrece, bineinteles, Craciunul in familie, iar de Revelion va fi pe scena, alaturi de fanii sai.

"Pana acum, nu a fost nicio zi de Craciun pe care sa n-o fi petrecut cu ai mei si nu am de gand sa schimb nimic. Asadar, Craciunul e cu familia, iar Revelionul e cu cealalta familie mare, fanii mei, cu care imi petrec de aproape 10 ani toate Revelioanele. Dupa Revelion, in ianuarie, cred ca o sa plecam, ca in fiecare an, intr-o vacanta cu... soare!", a marturisit Elene Gheorghe.



Sursa foto: radardemedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare