Vedete din Romania

# reactie divort #Tunkay Ozturk #divort Andreea Marin #andreea marin

Tunkay, reactie surpriza: "O iubesc pe Andreea, este femeia vietii mele!"

Vestea divortului dintre Andreea Marin si Tunkay Ozturk a cazut ca un fulger in showbizul romanesc. Se pare insa ca despartirea este una amiabila. Ca si rivala sa pe ecran si uneori si in viata personala, Andreea Marin a primit o oda din partea viitorului sau fost sot.

Andreea este femeia vieții mele. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine.

Tunkay Ozturk

Dupa cateva zile de liniste, Tunkay a decis sa impartaseasca pe Facebook ce simte pentru Andreea Marin pe care o considera femeia vietii lui. El a povestit ca a simtit ceva pentru ea inca de la prima ei vizita in cabinetul sau din Turcia. Iar iubirea lor a fost una curata, dupa cum spune Tunkay, mai ales ca Andreea i-a fost mereu alaturi. Mai mult, turcul spune ca ii datoreaza fiecare succes si ca intotdeauna va avea un loc in inima sa si a familiei sale. Iata cateva fragmente din scrisoarea pe care Tunkay i-o adreseaza de fapt Andreei. 

"Această femeie mi-a schimbat viața atât de mult cu felul ei de a fi, bucuroasă și pasională. "Pur și simplu mi-am rupt lanțurile din viața mea din momentul în care am fost cu ea. De fiecare dată când îmi ziceam că nu pot face ceva, mereu mă întreba ”de ce nu”? Asadar, ea m-a învățat că există întodeauna o soluție. Și am reușit. În spatele fiecărui succes din viața mea este această femeie minunată. În orice problemă pe care am avut-o și i-am cerut ajutorul, ea lăsa tot ce făcea în momentul acela, uita de ea și mă ajuta pe mine până la capăt. Sacrificii"

"Iubirea dintre noi a devenit cu timpul și mai mare și mai puternica. Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi".

"Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine".

Pe pagina de Facebook a lui Tunkay au curs aprecierile, multi laudandu-i pe cei doi pentru clasa de care dau dovada cu aceasta despartire frumoasa si eleganta. In urma cu cativa ani si Dani Otil ii adresa o oda Mihaelei Radulescu, cea care i-a fost iubita mult timp si despre care a avut numai cuvinte de lauda.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului