Vedete din Romania

#traistariu #cantaret #excursie #egipt #iubita

Traistariu vrea sa plece cu iubita in Egipt

Intors de curand din Norvegia , unde a sustinut un concert de sarbatori, Mihai Traistariu planuieste o escapada romatica alaturi de iubita sa intr-o locatie exotica.

Desi a preferat sa munceasca in loc sa se distreze in noaptea de Revelion, Mihai nu are de ce sa regrete decizia luata. Onorariul primit pentru un singur concert a fost de nu mai putin de 16.000. Si oricum, la Oslo, Traistariu a imbinat armonios utilul cu placutul.

"Pe 30 decembrie am ajuns in Norvegia. Dupa spectacol, am petrecut cu Ioana in hotelul in care ne-am cazat. Am facut foarte multe poze, dar din pacate am udat aparatul foto cu sampanie. L-am dus la reparat, dar inca nu mi s-a dat niciun raspuns. A fost foarte frumos in Norvegia. Au o mare gradina zoologica si ne-am dus s-o vizitam. Am hranit animalele, iar apoi am aflat ca era interzis. Ne-am plimbat, am facut cumparaturi. Am cheltuit vreo 500 de euro. Pe 1 ianuarie ne-am intors in tara", a povestit artistul pentru "ring".

Deabia intors in tara, cantaretul tot nu vrea sa stea locului si vrea sa ia din nou drumul strainatatii. De data aceasta locatia aleasa este Egiptul, dorindu-si foarte mult sa vada piramidele. Astfel ca banii veniti pe munca depusa intre ani au fost mai mult decat bine veniti.

"Vreau sa ma odihnesc si sa plec intr-o vacanta. Ma gandesc sa plec cu Ioana in Egipt, vreau sa vizitam piramidele. Mi-ar placea sa stam macar sapte-opt zile", a declarat Mihai Traistariu pentru "ring".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare