Vedete din Romania

#oana roman #diana dumitrescu #iuliana luciu #superstitii vedete #vedete intern #superstitii Revelion

Superstitiile vedetelor de Revelion: ce fac pentru a avea noroc si a alunga ghinioanele

Fiecare persoana are cel putin o superstitie in noaptea de Revelion si incearca sa tina cont de ea, pentru ca in anul care vine sa aiba mai mult noroc, sanatate si fericire. Cand vine vorba despre superstitiile de Revelion, vedetele sunt foarte atente la ceea ce fac si ce spun si, fie ca sunt pe scena, in casa, intr-o piata publica sau la un restaurant de lux, nu uita sa-si respecte convingerile in noaptea dintre ani. Iata cateva dintre superstitiile vedetelor de Revelion.

Oana Roman si boabele de struguri

Oana Roman este o fire superstitioasa, de aceea in noaptea de Anul Nou, la ora 00:00, va manca 12 boabe de struguri si isi va pune 12 dorinte, cate una pentru fiecare luna a anului.

"Am acest obicei de la bunica mea spanioloaica, mama lui tata", a declarat Oana Roman despre superstitia de Revelion. 2014 va fi un an plin pentru Oana. La inceputul anului va naste primul copil, iar apoi se va casatori cu Marius, tatal bebelusului ei.



Sursa foto: enational.ro

Diana Dumitrescu si sarutul sub vasc

Diana Dumitrescu nu si-a planificat Revelionul, asa ca nu stie unde o va prinde noaptea dintre ani. Cu toate acestea, actrita va fi atenta sa isi respecte superstitiile de Anul Nou, vreo trei la numar: lenjerie noua, bani in buzunar si sarutul sub vasc. Chiar daca nu va reusi sa-si sarute iubitul la miezul noptii sub vasc, pentru a avea un an sentimental fabulos, Diana va avea grija sa patreze o crenguta in buzunar.



Sursa foto: viva.ro

Iuliana Luciu si urcatul pe scaun

Iuliana Luciu isi doreste mai mult ca niciodata sa avanseze in cariera, astfel ca in noaptea de Revelion va face tot posibilul sa urce pe un scaun sau sa urce scarile. Astfel, crede ea, va putea avea un an bun din punct de vedere profesional. Sora Nicoletei Luciu mai are o superstitie in noaptea de Anul Nou. Ea crede ca trebuie sa sparga un pahar, pentru a alunga ghinionul si a atrage prosperitatea. In rest, va respecta clasica superstitie de Revelion, cea cu lenjeria rosie.



Sursa foto: cugetliber.ro

Ioana Maria Moldovan si banii din buzunar

Pentru a avea noroc la bani in 2014, Ioana Maria Moldovan va avea grija sa-si umple buzunarele cu bancnote valoroase, dar superstitiile ei nu se opresc aici. Stirista crede cu tarie ca va avea noroc in dragoste daca isi tine iubitul de mana la miezul noptii si il saruta. In prima zi a Noului An, prima persoana care intra in casa Ioanei trebuie sa fie un barbat, ca sa-i mearga bine tot anul.


Sursa foto: farabarbati.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului