Vedete din Romania

#smiley #catalin maruta #delia matache #ducu ion #sore #vedete intern #vacante vedete

Ce destinatii de vacanta au ales vedetele pentru inceputul lui 2014

Noaptea de Anul Nou este cel mai profitabil moment pentru foarte multe dintre vedetele noastre, mai ales pentru cantareti. Dar imediat cum se incheie nebunia Revelionului, fiecare isi face bagajul si pleaca spre destinatii exotice sau, daca nu ajung pe meleaguri tropicale, cel putin intampina primele zile din 2014 intr-o tara straina. Iata ce destinatii de vacanta au ales vedetele noastre pentru inceputul lui 2014.

1. Smiley

Smiley are un program incarcat in noaptea de Revelion, ca mai toti colegii sai de breasla, insa in primele zile din 2014 va zbura spre Los Angeles, unde are de gand sa-si petreaca prima vacanta din Noul An. Nu va fi doar o perioada de relaxare pentru Smiley, ci si una de munca, dupa cum chiar el recunoaste. La Los Angeles va scrie cateva piese, asa ca unul dintre lucrurile pe care artistul si le doreste de la 2014 este o doza mare de inspiratie.



Sursa foto: tvmania.ro

2. Andra si Catalin Maruta

Pentru Andra si Catalin Maruta vacanta de iarna a inceput mai devreme. De cateva zile, sotii Maruta se afla in Israel si vor ramane in aceasta tara pana pe data de 5 ianuarie. Andra va canta la Festivalul Romanesc de la Marea Moarta, in timp ce Catalin va fi prezentatorul evenimentului. Deoarece mai au timp liber la dispozitie, Andra si Catalin se relaxeaza alaturi de David vizitand obiectivele turistice din zona.




Sursa foto: Facebook.com

3. Delia Matache

Indragostita de tarile asiatice, Delia Matache nu rateaza ocazia de a intampina primele zile din 2014 intr-o tara exotica. Artista si sotul ei vor pleca pe data de 2 ianuarie spre Asia si vor vizita Thailanda, destinatie pe care o cunosc destul de bine din vacantele trecute. O luna vor sta cei doi in Thailanda, dupa care se vor relaxa cateva zile si in Dubai inainte de a se intoarce in tara.

Sursa foto: gadgetrends.ro

4. Ducu Ion si Ioana Blaj

Ducu Ion si Ioana Blaj par mai apropiati ca niciodata. Desi formeaza un cuplu din vara acestui an, cei doi au plecat deja intr-o vacanta exotica, tocmai in Mexic. Astfel, amorezii vor intampina Noul An pe o plaja din Cancun si, in loc sa dardaie de frig, se vor bucura de bai nesfarsite de soare.


Sursa foto: adpm.com

5. Sore

Dupa un 2013 productiv, Sore se pregateste pentru o binemeritata vacanta. Artista va fi in tara de Revelion, dar in primele zile din 2014 va pleca la Londra, unde spera sa aiba parte de o vacanta relaxanta, in care sa isi incarce bateriile.


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare