Vedete din Romania

#livia # bordea #spike #revelion #sotie

Spike, prima fotografie oficiala alaturi de Livia, fosta sotie a lui Bordea! Cum au aparut cei doi indragostiti inainte de Revelion

In urma cu doar cateva luni, dupa ce s-a intors de la America Express, competitie pe care a castigat-o, despre Catalin Bordea s-a scris ca urmeaza sa divorteze.

Chiar daca initial nu a vrut sa comenteze pe margiea acestui subiect, pana la urma Catalin Bordea nu a mai avut incotro, deoarece paparazzi de la Cancan au fotografiat-o pe Livia, fosta lui sotie, in timp ce se saruta cu Spike.

Informatia a fost destul de socanta pentru public si pentru apropiatii lui Catalin Bordea, deoacere Spike i-a fost cavaler de onoare la nunta si totodata unul dintre cei mai buni prieteni. Astfel ca putini se asteptau ca Livia sa inceapa o relatie cu artistul.

Dupa ce Livia si Catalin Bordea au divortat, paparazzi i-au surprins de mai multe ori prin oras pe tanara si pe Spike, noul ei iubit, insa niciunul dintre cei doi indragostiti nu a facut niciun comentariu despre relatie.

Insa acum, cu doar cateva ore inainte de Revelion, Spike a decis sa posteze in mediul online prima fotografrie oficiala in care apare alaturi de Livia. Si, mai mult decat atat, a avut si un mesaj pentru toata lumea.

„Viata noastra personala e departe de tot ce se scrie sau credeti voi. Va uram un an nou fericit, la fel ca noi”, a scris Spike in dreptul fotografiei de pe Intagram in care apare in timp ce o tine in brate pe Livia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spike (@lumea_lui_paul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare