Vedete din Romania

Dorian Popa, asa cum rar il vezi. Ce se intampla cu artistul, la o luna dupa ce a fost prins la volan sub influenta drogurilor

 

Dorian Popa a lansat recent videoclipul "Merg mai departe", iar melodia pare ca relateaza perfect starea in care este cantaretul acum, nefiind cea mai fericita perioada a sa.

In noul videoclip, Dorian Popa apare abatut si trist. Lansata la o luna dupa ce a fost prins de politisti drogat la volan, melodia reflecta starea lui de spirit din ultimele saptamani si dificultatile cu care s-a confruntat in aceasta perioada.

Printre provocari se numara despartirea de iubita sa, Babs, si momentele dificile traite in momentul in care a fost oprit de politie si a fost pozitiv la cannabis. Dorian Popa si-a recunoscut fapta, atribuind-o programului sau stresant si solicitant, exprimand nevoia de a evada si uita de toate. Videoclipul devine astfel o oglinda a emotiilor intense si a provocarilor cu care artistul se confrunta in prezent.

„Vreau sa imi cer scuze tuturor care ma urmaresc, am gresit indiscutabil, nu am circumstante atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu ma scuz, imi asum pe deplin consecintele actiunilor mele. Recunosc, am consumat cannabis, nu in ziua in care am fost oprit de politie, lucru pe care il regret si am iesit pozitiv chiar si la cateva zile dupa ce am consumat”, spunea celebrul vlogger-ul dupa incident.

In versurile melodiei "Merg mai departe", artistul transmite un mesaj emotionant, dezvaluind aspecte ale luptei sale interioare si ale procesului de depasire a perioadei.

„Si te simti asa mic / Si nu mai merge nimic / Cand nu mai poti / Mai poti un pic / Merg mai departe / Departe de toate / Tin capul sus si las problemele-n spate / Merg mai departe / Sapte zile din sapte / Ca viata mi-a spus / Ce-i al tau e pus deoparte / Si merg mai departe…

Incepi sa vezi binele din oricare rau / Dar ce faci cand arde  totul in jurul tau /  Oare asa o sa fie mereu? / Impreuna la bine / Atat de singur la greu...”, sunt doar cateva dintre versurile cantate de Dorian Popa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare