Vedete din Romania

#iubit Simona Halep #simona halep

Simona Halep iubeste din nou? Vacanta in Grecia alaturi de un barbat misterios: Cine e el

Suspendata din tenis de aproximativ un an, pe motiv ca ar fi fost gasita dopata in 2022, la US Open, Simona Halep nu trece printr-o perioada tocmai buna.

Sportiva din Romania a divortat si de sotul ei, Toni Iuruc, astfel ca in acest an s-a vazut nevoita sa mearga in vacante, in timp ce astepta decizia in cazul de dopaj, alaturi de diferiti prieteni.

In urma cu putin timp, despre Simona Halep chiar s-a spus ca ar avea o relatie cu Joao Monteiro, dupa ce au fost surprinsi impreuna la un festival de pe litoralul romanesc. Insa romanca a negat vehement acest lucru.

„Am tot citit articole inventate de relatia mea cu Joao, este partenerul meu de antrenament si nimic mai mult”, a spus Simona Halep.

Si, daca relatia cu Joao Monteiro a dezmintit-o, iata ca acum tabloidele vin cu o noua varianta de iubit pentru romanca. Simona Halep a plecat in vacanta in Grecia, la Atena, iar intr-o fotografie pe care a postat-o la story apare alaturi de un barbat misterios.

Din cate se pare, acesta este Arnaud Restifo, tot un partener de antrenament al Simonei Halep. Astfel, chiar daca se afla impreuna in vacanta, este posibil ca ei sa fie doar foarte buni prieteni, nicidecum barbatul sa fie noul iubit al jucatoarei de tenis.

„Cand viata iti da 100 de motive pentru a ceda si a plange, arata-i ca ai un milion de motive pentru a zambi si a rade”, a scris Simona Halep peste fotografia in care apare alaturi de Arnaud Restifo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare