Vedete din Romania

#fata machiata #tati part time #sanziana buruiana

Sanziana Buruiana si-a dus fiica machiata la Tati part-time, dupa scandalul in care e implicata Eva Maruta. “A mea umbla peste tot fardata”

 

Dupa ce a fost cristicata in repetate randuri ca isi lasa fiica de doar 7 ani sa se machieze excesiv, Sanziana Buruiana a decis sa ia atitudine. Vedeta a abordat subiectul si controversa legata de folosirea mastilor cosmetice pentru fata de catre Eva Maruta, colega fiicei sale din filmul „Tati part-time”.

Controversele din jurul micilor actori din echipa filmului „Tati part-time” continua sa persiste. Dupa ce Eva, fiica lui Catalin Maruta, a fost acuzata ca a obtinut rolul principal in comedia lui BRomania prin favoritisme, acum micuta este criticata pentru ca-si aplica masti cosmetice la doar opt ani.

Izabela, fiica Sanzianei Buruiana, a primit si ea un rol in filmul BRomania. In semn de protest fata de ultimele controverse legate de Eva Maruta, Sanziana a ales sa se prezinte la premiera filmului „Tati part-time” de la Mall Baneasa, cu fiica sa, Iza, care era machiata.

Sanziana permite ca fiica ei sa experimenteze machiajul inca de la o varsta frageda, detinand un adevarat arsenal de produse cosmetice acasa. Iza este extrem de atrasa de domeniul make-up si, la fel ca mama ei, aplica aproape zilnic masti cosmetice si mese colorate in par.

„Iza e foarte cocheta si nu iese din casa fara sa-si faca tinuta, accesoriile, nu iese nefardata: isi da cu un blush, cu un rimel transparent, cu luciu de buze si asta mai ales cand mergem la un eveniment. E deja domnisorica si asa a fost de mica!

Stiu comentariile rautacioase legate de mastile pentru fata ale Evei. Si a mea are mai multe decat mine! Sunt mascute speciale pentru fete, pentru fata sau buze, de hidratare”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare