Vedete din Romania

#ruby #robert #despartire

Ruby, dezvaluiri neasteptate, dupa ce s-a spus ca ea si Robert nu mai sunt impreuna. „Am spart totul”

Dupa ce au participat impreuna la Asia Express acum cativa ani, Ruby și Robert, iubitul artistei, au ales sa-si tina viata personala departe de ochii publicului, ceea ce a dus la speculatii despre o eventuala despartire. Chiar si asa, realitatea este diferita.

Recent, Ruby a facut o dezvaluire importanta despre viitorul sau alaturi de Robert. Artista a decis sa renunte la vacantele exotice si sa se concentreze asupra renovarii casei lor. Cei doi sunt implicati personal in proiect, iar Ruby supravegheaza in mod activ lucrarile. Inainte de renovare, casa era locuita de opt pisici si doi catei, animalute care au fost temporar duse la prieteni si la parintii lui Robert pe durata lucrarilor.

„Am demolat toata casa, am spart totul. Trebuia neaparat sa renovam. Am renuntat la vacanta. Dar anul trecut am fost mai mult plecati, ne ajunge. Cateii si pisicile mi-au distrus-o, si a trebuit sa-i dau un refresh. Am dus animalutele pe la parintii lui Robert, o parte, altele la niste prieteni. A trebuit sa-i despart, e o situatie speciala. N-as putea renunta la niciuna, sunt copiii mei. Am auzit din multe parti ca as fi nebuna, dar nu ma convinge nimeni”, a marturisit artista pentru Cancan.

În urmă cu ceva ani, Ruby și Robert au participat împreună la Asia Express, competiție care i-a trecut prin toate stările .

„M-as duce la Asia Express oricand, pe jos. Asteptam best-off-ul, speram ca o sa fie. La alte show-uri nu as merge. Acolo ne-am descurcat foarte bine, dar nu a fost sa fie. N-as vrea sa mai ne expunem la tv impreuna. Eu sunt un temperament mai vulcanic, sunt mai artagoasa. Si nu vreau sa-mi mai exploatez viata personala. America Express a fost o experienta de neuitat pentru amandoi. Si vrem sa ramanem cu asta, nu cred ca va mai exista ceva care sa o inlocuiasca”, a spus Ruby.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare