Vedete din Romania

#berbati #Rona Hurtner #declaratii #relatie

Rona Hartner, declaratii halucinante: „Barbatul trebuie sa fie in genunchi in fata femeii”

Casatorita de doua ori si divortata tot de atatea ori, Rona Hartner pare ca nu a avut prea mare noroc in dragoste.

 

Intr-un interviu pe care l-a acordat recent, artista a vorbit atat despre primul ei mariaj, incheiat in urma cu mai mult timp, dar si despre relatia pe care a avut-o, pana anul trecut, cu Herve Camilleri.

„Nu sunt adepta divortului, cu toate ca am doua la activ. Am incercat mereu sa salvez casatoria, trecand pe la psihologi, pe la consilieri conjugali. Dar n-a mai fost posibil. Cand simti ca ai dat tot ce ai putut mai bun si vezi ca nu mai e speranta, mai bine opresti relatia. Barbatul trebuie sa fie in genunchi in fata femeii, fara ca femeia sa-l oblige. Sa o ajute, ca apoi si ea sa-l ajute sa fie mai bun. Casatoria, dupa parerea mea, este cea mai frumoasa forma de relatie. Din nefericire, in ziua de azi, educatia barbatilor lasa mult de dorit. Li se spun fraze care sunt considerate de preoti chiar satanice. Li se spune ca ei au voie sa faca orice, ca sunt barbati si ca lor li se iarta, ca ei au voie in stanga si in dreapta. Este o criza mondiala a barbatilor. Nicio femeie nu ar divorta, nu ar fi singura, daca barbatii ar fi cum erau pe vremuri. Ma bucur ca sunt alaturi de Iisus, ma simt iubita de Dumnezeu, nu am o forma de singuratate, apreciez linistea interioara. Cand o relatie se deterioreaza, iti pierzi linistea si pacea interioara. Eu ma bucur ca ma trezesc si ca sunt vie, ma bucur de oameni, de prietenii apropiati, crestini, din mediul meu, de dragostea publicului, de proiectele mele artistice. Toate astea ma fac sa depasesc perioada de dupa divort si sa ma gandesc foarte clar ca sunt in mainile lui Dumnezeu. Eu spun ca 50% a fost si vina mea, ca s-a ajuns la divort, pentru ca altfel nu invat nimic daca nu spun ca am gresit si eu. Dar, va spun sincer, in ultima casnicie am facut tot ce se putea uman posibil, asa ca mai bine te salvezi decat sa stai intr-o casatorie care te trage in jos si te poate aduce la cele mai grele pacate. Starea noastra de bine nu trebuie sa depinda de un barbat”, a spus Rona Hartner pentru Ego.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare