Vedete din Romania

# florin pastrama #Brigitte #impacare

Brigitte si Florin Pastrama s-au impacat: „A demonstrat ca merita respectul meu”

A trecut mai bine de o luna de cand Brigitte a dezvaluit ca a luat decizia de a divorta de Florin Pastrama, insa lucrurile intre cei doi pare ca merg, pana la urma, pe un drum mai bun.

 

De cand a depus actele de divort si pana astazi, Brigitte a afirmat in nenumarate randuri ca ea ar vrea sa se impace cu sotul ei, insa acesta este foarte gelos si nu intelege anumite lucruri, iar din aceasta cauza s-ar putea desparti definitiv.

Zilele trecute, insa, vedeta a postat pe Instagram o fotografie in care Florin Pastrama apare alaturi de mama lui, semn ca Brigitte si sotul ei s-au impacat.

 

„Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet sa nu fie suparata niciodata pe mine ca i-am luat fiul, deoarece, ii spun astazi, a castigat o fiica care o iubeste mult deoarece a dat nastere celui mai minuntat suflet pe care l-am cunoscut. Si ii multumesc”, a scris Brigitte in dreptul imaginii.

Iar la putin timp a revenit cu o noua imagine, in care apare chiar ea, la bratul lui Relu Pastrama, nimeni altul decat fratele sotului ei: „El este fratele meu nu numai in Hristos, ci persoana care a fost la greu si a crezut in ceea ce e bun in mine si a demonstrat ca merita tot respectul si loialitatea mea. Si nu voi permite nimanui pe acest pamant sa spuna vreodata un cuvant nelalocul lui de el. Familia mea”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare