Vedete din Romania

#reactie radu valcan #radu valcan #critici #imbracaminte

Reactia lui Radu Valcan, dupa ce a fost criticat ca se imbraca urat: „Va prostiti cu haine de circari”

Stilul atipic adoptat de Radu Valcan a starnit o serie de controverse printre internautii atenti la fiecare postare a prezentatorului de televiziune.

In urma valului de critici, Radu Valcan a raspuns celor care l-au atacat pentru stilul sau vestimentar. Recent, pe Instagram, prezentatorul a publicat o fotografie in care poarta o tinuta lejera si colorata, ceea ce a generat un nou val de comentarii din partea fanilor. Multi l-au criticat, sugerand ca incearca sa adopte o imagine „cool” care nu il reprezinta cu adevarat, iar altii au sugerat ca ar trebui sa-si recupereze masculinitatea caracteristica.

Radu Valcan, aflat acum in misiunea de a filma noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, a reactionat la critici prin intermediul unei noi postari pe Instagram. Intr-o imagine recenta, el a transmis un mesaj subtil celor care l-au criticat aspru, subliniind ca stilul sau vestimentar nu este decat o simpla alegere de haine de vara, sugerand ca nu are de gand sa isi schimbe prea mult modul de a se imbraca.

„Dupa mutra mea...vedeti ca am un ochi mai mic, ala din margine...aia e, m-a rupt soarele... deduceti ca am inceput pentru ce am venit in superba asta de Thailanda. Insula iubirii opt, 8 pentru cunoscatori. E misto, o sa va placa. Ambele, Insula si Thailanda. O sa va placa si cum ma imbrac. Urat, de vara. Va salut de aici, sa stiti! Pa!”, a spus prezentatorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului