Vedete din Romania

#maria lungu #Survivor #probleme

Cu ce probleme se confrunta Maria Lungu, dupa eliminarea de la Survivor 2024

Maria Lungu, concurenta la „Survivor All Stars”, s-a intors recent in Romania dupa eliminarea din concursul din Republica Dominicana. Intr-o postare pe Instagram, tanara a dezvaluit dificultatile cu care se confrunta tenul sau.

Pe parcursul sezonului, Maria a fost implicata in numeroase discutii controversate cu colegii sai, mai ales cu Iancu Sterp, insa a fost eliminata din echipa Faimosilor. Dupa aproape doua luni de trait in conditii extreme, dormind sub cerul liber, Maria se confrunta cu alte provocari, acum ca s-a intors in tara.

„Eu m-am trezit astazi cu o gramada de chestii pe fata, de fapt le aveam deja, probabil din cauza lipsei de vitamine si a soarelui. In fine, sper sa imi treaca cat de curand posibil. Voiam sa va zic altceva...ca eu nu mai am chef de pretreceri.

M-au sunat prietenii zilele trecut si mi-au zis , hai in oras si eu le-am zis ca . Se intampla ceva cu mine”, a spus Maria Lungu pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului