Vedete din Romania

#aniversare #italia #ramona badescu

Ramona Badescu, boicotata de romanii din Italia

Ramona Badescu este foarte suparata pe Academia di Romania din Roma deoarece  institutia a refuzat sa gazduiasca evenimentul pe care romanca vrea sa-l organizeze in Italia, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la Revolutia din `89.

Consiliera a primarului Romei, Ramona a fost socata sa vada ca primeste sprijin de la Gianni Allemano, primarul capitalei italiene, si nu de la conationalii ei.

"La Academia di Romania am fost primita cu bratele deschise si entuziasm si a ramas sa trimit o hartie oficiala de la Primaria Romei ca vreau sa fac un eveniment pe data de 1 decembrie. A doua zi am telefonat pentru a vorbi din nou cu directorul artistic de la Academia di Romania, dar spre marea mea surprindere am primit scuze nefondate, spunand ca de la Bucuresti au venit indicatii contrare acestui eveniment, fara a mi se da prea mari explicatii", a detaliat Ramona, citata de Gardianul.

Badescu nu se lasa insa cu una cu doua si merge mai departe cu initiativa sa. Actrita va organiza evenimentul pe care si l-a propus, primind ajutor din partea primarului Romei, care ii pune la dispozitie o sala in Palatul de Expozitiei din centrul Romei.  

"Este scandalos! Nu ne ajuta nimeni din tara sa organizam evenimente in strainatate. E rusinos, mai ales pentru ca nu am cerut bani nimanui, ci doar un spatiu unde sa se poata desfasura un eveniment cultural !", a concluzionat Ramona Badescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare