Vedete din Romania

#radu stefan banica #presiune #fani

Radu Stefan Banica, despre presiunea pe care o pun fanii tatalui sau pe el: „Daca nu va place, de ce sa stam sa ne suparam?”

Radu Stefan Banica s-a lansat si pe plan muzical, desi la inceput a fost atras doar de actorie. Acesta isi doreste sa isi faca un nume in industrie muncind din greu, chiar daca provine dintr-o familie extrem de cunoscuta in Romania. Acesta a explicat ca numerosi oameni au multe asteptari de la el, tinand cont ca este fiul lui Stefan Banica.

 

„Eu de mic am vrut. 100% m-am inspirat si de la tata, dar cred ca mi-a fost si mie scris. Asa vreau sa cred! Cred ca si daca nu era el, tot asta as fi ales! Munca bate talentul, asta este o zicala de-a mea de la care incerc sa nu ma abat. Sunt opinii impartite. Multi au foarte multe asteptari, mai ales din publicul tatalui meu, dar avem doua genuri muzicale diferite. Nu ma astept sa le placa tuturor! Mie imi place, am alt public. Nu fac diferente, dar daca nu va place, de ce sa stam sa ne suparam, sa comentam? Asta este! Poate o sa iasa o melodie si pe placul dumneavoastra. Am avut multe mesaje, dar imi vad de drumul meu si nu ma abat. Au senzatia ca, spre exemplu, m-am nascut din start cu 30 de ani de experienta, 20 de ani de Sala Palatului. Direct, le-am luat la nastere, am avut hard disk-ul si m-am nascut cu ele! Premii muzicale din start, ce mai trebuie munca?”, a spus el pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului