Vedete din Romania

#sarcina #nunta #dinu patriciu #silvia chifiriuc #mioara roman #petre roman

Petre Roman si iubita lui insarcinata se casatoresc

Fostul prim ministru si iubita lui, Silvia Chifiriuc , se pregatesc de nunta. Dupa vestea ca Silvia este insarcinata, Roman a hotarat sa se insoare din nou, la varsta de 63 de ani.

Iubita lui Petre Roman, mai tanara cu 26 de ani ca el, ii va darui un copil. Incantat de veste, se pare ca omul politic a stabilit deja data nuntii. Cununia civila va fi gazduita vineri la resedinta nasilor, Dinu Patriciu si sotia lui Dana, iar ceremonia religioasa va avea loc sambata la manastirea Snagov .

Mirii vor sa sarbatoreasca acest moment cu discretie si au invitat doar 50 de prieteni la petrecere alaturi de rudele mirelui venite din Spania. Petre si Silvia si-au cumparat verighetele de la Viena, iar mireasa va purta o rochia a designerului Cristian Samfira.

Insarcinata in patru luni, Silvia Chiririuc asteapta un baiat, conform medicului Bogdan Marinescu . "Inca nu exista o siguranta 100%, dar, dupa pozitia in care sta fatul, exista sanse mari sa fie baiat", a declarat pentru "ring" o sursa apropiata viitoarei doamne Roman.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu cinci ani pe Aeroportul "Henri Coanda" si s-au indragostit. Petre Roman a divortat de sotia lui, Mioara, in urma cu doi ani, si s-a mutat impreuna cu Silvia intr-o vila din Pipera. De atunci, politicianul si iubita lui au fost de nedespartit.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare