Vedete din Romania

#olivia wilde #cuplu #marturisiri #Jason Sudeikis

Olivia Wilde face marturisiri inedite. Afla despre ce este vorba!

Olivia Wilde este foarte sincera si deschisa in declaratiile acordate jurnalistilor si, de curand, a declarat pentru revista Vulture ca ea si iubitul sau, Jason Sudeikis au parte de nopti fierbinti de amor si fac sex "precum alergatorii kenyeni de la maraton".

Olivia Wilde si Jason Sudeikis sunt impreuna de 10 luni si s-au mutat recent impreuna. Cu toate acestea, cele doua vedete nu se grabesc sa se casatoreasca, pentru ca fiecare a tecut prin experienta unui mariaj esuat.

Protagonista filmului "Butter" a povestit ca in timpul mariajului cu Tao Ruspoli, incheiat in 2011, viata ei sexuala a avut foarte mult de suferit.

"Poti sa iti minti rudele in timpul mesei de Craciun ca esti fericita, dar nu iti poti insela propria intimitate. Nu este niciun motiv pentru care sa iti sacrifici feminitatea, nici macar pentru un sentiment ciudat de responsabilitate fata de o relatie care nici macar nu merge. Si simt ca sunt prea multe femei care fac asta", a declarat Olivia Wilde.

Sursa foto: gotceleb.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului