Vedete din Romania

#tv #concurs #dan negru #blonde #oana zavoranu

Oana Zavoranu, speriata de blonde

Oana Zavoranu a refuzat invitatia de a se duela cu cele 50 de blonde ale lui Dan Negru . Vedeta ar fi fost prima femeie care participa la emisiune si ar fi putut castiga un premiu de jumatate de miliard de lei vechi.

Sotia lui Pepe nu a acceptat provocarea de a se infrunta cu blondele. Contactata de producatorii emisiunii "Te pui cu Blondeleblondele?", Oana a cerut mai intai un ragaz pentru a lua o decizie si apoi le-a transmis refuzul de a participa.

"Nu am vrut sa particip. Sa merg acolo si sa ma injur cu femeile alea ? Nu ma injur destul pe tema problemelor mele? Ce rost are sa ma mai injur si pentru audienta??? Am discutat si cu Pepe si nici el nu a fost foarte incantat de idee. M-a sfatuit sa-mi vad de treaba mea, ca am eu destul pe cap", a declarat Oana pentru Cancan.

Ea considera ca remuneratia financiara pentru participarea la emisiune ar fi fost nesemnificativa, in comparatie cu potentialul de nervi provocat de infruntarea cu blondele: "Am eu nevoie de banii lor?!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare