Vedete din Romania

#oana roman #profesoara #bucuresti

Oana Roman, profesoara la o scoala din Bucuresti. Ce materie va preda vedeta

 

Oana Roman va avea o noua provocare incepand din aceasta toamna. Cunoscuta vedeta va prelua rolul de profesoara la o scoala privata din zona de nord a Bucurestiului, unde a ales sa inscrie-o si pe fiica sa, Isabela, in clasa a III-a.

Oana Roman a dezvaluit intr-un interviu pentru emisiunea "Star Magazin" difuzata de Antena Stars ca va incepe o noua etapa in cariera sa.

In perioada urmatoare, Oana va preda cursuri de bune maniere la o prestigioasa scoala privata din zona Pipera, un fapt care o bucura pe deplin. Aceasta decizie a fost luata in colaborare cu directoarea institutiei de invatamant. Oana Roman a descris continutul cursurilor pe care le va sustine, detaliind beneficiile aduse si fiicei sale, Isabela.

„Am mutat-o la o scoala privata, care se afla aici, foarte aproape in Pipera si imi este si mie mai aproape de casa. Cu aceasta ocazie am hotarat cu directoarea care are aceasta scoala ca ar fi interesant sa aduc si eu un aport si acest aport al meu va fi ca voi tine niste cursuri de bune maniere, protocol si eticheta copiilor de acolo, in cadrul unei activitati extra curriculare. Le voi explica ce inseamna politetea, cum trebuie sa te comporti in societate, despre cum pui o masa, cum te comporti cand te duci in vizita”, a declarat Oana Roman, conform spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare