Vedete din Romania

#eva maruta #catalin maruta #actorie #andra

Eva Maruta isi face debutul in actorie. Fiica lui Catalin Maruta va aparea intr-o comedie romaneasca, alaturi de alti actori cunoscuti

Eva Maruta, in varsta de 8 ani, face primii sai pasi in lumea actoriei. Cu o atitudine deschisa si plina de incredere, Eva este nerabdatoare sa paseasca pe marile ecrane in productia "Tati part-time".

 

In acest film, care se incadreaza in categoria comediei pentru parinti, ea va interpreta rolul principal alaturi de Alex Bogdan. Pelicula este creata sub indrumarea Vidra Productions.

Entuziasmul pentru acest proiect nu este impartasit doar de Eva, ci si de intreaga ei familie, care include parintii sai cunoscuti, Catalin Maruta si Andra, si fratele ei mai mare, David (12 ani). In "Tati part-time", Eva Maruta va fi personajul Maya, fina avocatului Iustin, interpretat de Alex Bogdan.

Matei Dima, cunoscut si ca BRomania, de la Vidra Production, a facut cunoscut faptul ca "Tati part-time" se apropie de lansarea in cinematografe prin intermediul unui mesaj entuziast. Acesta este un film curajos destinat parintilor, viitorilor parinti si nu numai.

Pelicula "Tati, part-time" reprezinta debutul regizoral al Letitiei Rosculet, avand la baza un scenariu dezvoltat de aceasta impreuna cu Matei Dima. Lansarea filmului este planificata pentru inceputul anului viitor. Alaturi de Eva Maruta si Alex Bogdan, distributia include actori precum Raluca Aprodu, George Ivascu, Doina Teodoru, Nelu Cortea si numerosi invitati surpriza care vor fi dezvaluiti pe parcurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare