Vedete din Romania

#oana pelea #erika isac #macarena #reactie

Oana Pelea, reactie la „Macarena”, melodia controversata a Erikai Isac: "Am rezistat 30 de secunde"

Oana Pellea a recunoscut ca a ascultat melodia „Macarena” a Erikai Isac, care ocupa primul loc in trending pe YouTube. Actrita si-a exprimat opinia spunand ca piesa nu este o lectura obligatorie si a sugerat ca mesajul ar putea fi transmis in alte moduri.

Melodia „Macarena” interpretata de Erika Isac a strans peste 2,7 milioane de vizualizari in doar sapte zile de la lansare si este trending pe YouTube. Piesa a generat reactii puternice, dar si mesaje de sustinere. In versurile sale, tanara de 24 de ani abordeaza problema violentei si a abuzurilor impotriva femeilor, incluzand si unele versuri controversate.

Criticile si comentariile online referitoare la „Macarena” au ajuns si la actorul Marius Manole, care, desi nu a ascultat melodia, a reactionat pe pagina sa de Facebook in legatura cu acest subiect.

„Ei bine, da. N-am ascultat Macarena a Erikai. Nici nu intentionez sa o fac de bunavoie. Sigur o sa mi ajunga la ureche, e inevitabil. Eu sper ca nu a ajuns obligatoriu sau? Citesc la prieteni ca nu e posibil sa nu asculti asta. Na, Oana Dimofte, chiar n-am ascultat, dar nici nu ma intreb cine e fata asta si nici nu vreau sa stiu cine e.

Cred ca mai pot trai inca niste zile fara sa ascult. Supravietuiesc. Na, v-am zis si eu parere mea, ca eu cred ca erati morti sa aflati ce cred despre asta! p.s. eu nu zic ca e buna sau nu piesa, n-am nicio parere. Zic doar ca nu e «lectura» obligatorie”, a scris actorul pe Facebook, postare care i-a atras atentia actitei Oana Pellea.

„Oh… am ascultat. Sa nu raman in urma… cu toate ca prefer sa fiu de moda veche. Am ascultat. Am rezistat 30 de secunde, m-am lamurit. Ai dreptate, Manolea. Nu e deloc «lectura obligatorie» parca as ramane la Pink Floyd sau Queen… deh… moda veche! Lasa-ma asa!”, a scris Oana Pellea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare