Vedete din Romania

#relatie #sarbatori #nicoleta luciu #impacare

Nicoleta Luciu l-a iertat si vor petrece sarbatorile impreuna! Ce a spus despre relatia lor

Sarbatorile de iarna au sosit, iar romanii se pregatesc intens pentru a sarbatori atat Craciunul, cat si Revelionul. Vedetele nu stau nici ele departe de traditii, iar in aceasta perioada se afla aproape de rudele lor.

 

Potrivit unui material din Click, chiar in pragul sarbatorilor, Nicoleta Luciu si tatal ei au ingropat securea razboiului, iar dupa multi ani ei s-au impacat si vor petrecere Craciunul impreuna, la Miercurea Ciuc.

Jurnalistii de la Click chair au stat de vorba cu tatal vedetei, care le-a dezvaluit ca abia asteapta sa ajunga in casa Nicoletei Luciu.

„Sunt bine, sanatos si bucuros, in acelasi timp. De Sarbatori o sa ma duc la Nicoleta, la Miercurea Ciuc, sa fim cu totii acolo. Nepoteilor le-am pregatit deja jucariile de la Mos Craciun. O sa fie frumos”, a spus Ion Luciu. Potrivit sursei citate, bărbatul nu își mai văzuse nepoteii de mai bine de trei ani.

„Tatal meu bea de 30 de ani, dar am incercat sa uit. De la 15 ani am incercat sa-mi umplu timpul. Am plecat sa muncesc, sa invat. El locuieste in apartamentul familiei, unde am stat eu cu fratii mei si cu mama mea. Parintii mei nu au divortat, i-am separat eu. Le interzic sa-si vorbeasca, pentru ca-si fac rau. Pe mama am luat-o la mine dupa ce am nascut. Eu cred ca le e mai bine asa. Cand e treaz, tata e un om de nota 10. Ii platim intretinerea, ii luam medicamente, ii mai ducem si pachete, dar nu-i dam bani”, spunea Nicoleta Luciu in urma cu mai multi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare