Vedete din Romania

#nelu cortea # bordea #antena 1

Nelu Cortea, dat afara de la Antena 1! Ce se intampla cu Bordea

Cunoscut de o tara intreaga drept partenerul lui Catalin Bordea de la America Express, Nelu Cortea se bucura acum de o popularitate mult mai mare decat inainte.

Chiar daca este un comediant care are multe show-uri de stand-up comedy, pe Nelu Cortea l-a ajutat foarte mult asocierea cu Antena 1. Mai ales pentru ca dupa America Express a facut parte din juriul de la iUmor.

Din pate pentru el, contractul cu Antena 1 s-a incheiat, astfel ca nu va mai aparea in nicio emisiune. Cel putin pentru moment.

„Daca proiectul va fi pe placul meu, da, ma mai interesează televiziunea. As vrea insa ceva total diferit de iUmor. A fost mai altfel decat credeam ca va fi. La America Express a fost cu totul altceva. A fost un plus de popularitate, ma recunoaste lumea. E dragut. Dar si inainte ma stiau. Nu as mai pleca insa la un astfel de show, am suferit prea mult dupa sotie si copii. A fost prea dificil, dar in acelasi timp a fost si atat de frumos”, a spus Nelu Cortea pentru Cancan.

Potrivit informatiilor care au aparut in presa, chiar daca au fost vazuti ca o echipa, Nelu Cortea si Catalin Bordea se despart acum, deoarece Bordea ramane in continuare in juriul iUmor. Iar alaturi de el la masa vor sta Delia si Cheloo.

S-a zvonit ca locul lui Cortea va fi luat de Cosmin Natanticu, insa informatiile nu au fost nici infirmate, nici confirmate pana acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare