Vedete din Romania

#nume baietel theo rose #Anghel Damian #theo rose

Theo Rose a dezvaluit numele baietelului ei si al lui Anghel Damian! Cum il va chema pe beblus

Anul trecut, Theo Rose surprindea pe toata lumea dupa ce se despartea de Alex Leonte, nepotul lui Nea’ Marin de la Antena 1, si incepea o relatie cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” de la PRO TV.

 

Mai mult decat atat, dupa doar cateva luni de relatie, Theo Rose si Anghel Damian dezvaluiau ca artista este insarcinata. Cei doi au vorbit apoi in mai multe interviuri despre sarcina lui Theo Rose, ei urmand sa aiba un baietel.

Insarcinata in prezent in cinci luni, Theo Rose a fost invitata la PRO FM, acolo unde a cantat noua ei melodie, „Sambata seara”, interpretata alaturi de Rares Maris. Vedeta a acordat si un interviu in cadrul caruia a vorbit atat despre sarcina ei, cat si despre cum se descurca Anghel Damian in postura de viitor tatic.

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, putin a mai ramas. Ma simt ok. Nu am facut nimic, ne apucam peste o luna. Nu ma grabesc. Il astept si pe bebelus sa zica ce parere are. Va spun, ca nu am secrete: Sasha Ioan. E greu de trait, adica nu-i usor sa fii femeie gravida. Te gandesti si dupa nastere, daca o sa fii o mama potrivita, daca o sa il iubesti suficient de mult, daca o sa fii buna, cum o sa te descurci, ce o sa invete el de la tine. Nu mai zic. Ma apuca tot felul de ganduri. Anghel mai mult decat mine. Pe Anghel il ia cu lesin, pe el il ia inima la fiecare control, la fiecare atentionare din partea medicului. Ca apar tot felul de situatii neprevazute”, a spus Theo Rose.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare