Vedete din Romania

#Dana Nalbaru adoptie #dana nalbaru #copii Dana Nalbaru

Motivul pentru care Dana Nalbaru a adoptat o fetita, desi are doi copii biologici

 

Dana Nalbaru,  fosta membra a trupei HI-Q, in varsta de 42 de ani, a renuntat in urma cu mai multi ani la cariera pentru a se dedica familiei. Pe langa cei doi copii biologici, Dana Nalbaru si Dragos Bucur au decis sa adopte, acum ceva vreme, si o fetita de etnie roma. Cantareata s-a lovit insa de prejudecatile oamenilor in ceea ce priveste adoptia, dar si etnia fetitei sale, dezvaluind care au fost motivele care au determinat-o sa ia decizia de a o adopta.

Dana Nalbaru a dezvaluit ca nu pune mare pret pe prejudecatile celor din jur si a ales sa adopte un copil din dorinta ei de a salva o viata. Desi s-a lovit, de-a lungul timpului, de multe pareri negative, vedeta a decis sa mearga mai departe, la fel de increzatoare in deciziile sale. Roxana, fetita adoptata de ea si de Dragos Bucur, este de etnie roma si, asa cum era de asteptat, au existat multe prejudecati in acest sens.

„Gandul de a adopta a existat dinainte de a avea copilul nostru. Am vrut sa salvam o viata. (..) „Am accesat lista copiilor greu adoptabili si am gasit-o pe Roxana. in patru luni ne-am cunoscut cu ea si, la cateva saptamani de cand am cunoscut-o, a venit la noi si a ramas la noi. (..) Nu ma tem de nimic, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Nu sunt rasista. impreuna cu Dragos, o sa o ajutam sa treaca peste toate problemele”, a sustinut Dana Nalbaru intr-un interviu pentru “Adevarul”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare