Vedete din Romania

#mircea radu #mircea badea #blog

Mircea Radu are un blog secret

Blogul lui Mircea Radu , scris sub numele de Paul Radu Mircescu, a fost deconspirat dupa ce Mircea Badea a inceput sa comunice prin intermediul lui cu realizatorul TV.

Badea a laudat blogul de la adresa pmircescu.blogspot.com, ridicand semne de intrebare asupra autorului. "Este exact cum imi place: cu scrieri si cu poze. Al cui o fi? E cam desteapta persoana, cam plimbata si cam talentata", a scris Badea pe blogul personal.

"Stiu ca, pana la urma, se va afla cine sta dupa acest nume fals. Voi spune eu. Dar nu e momentul acum (tot atat de bine, ar putea fi maine sau niciodata). Deci, ramane cum am stabilit: Paul Radu Mircescu poate fi oricine. PS: Nici iubita mea nu stie ca se culca cu Paul Radu Mircescu, desi-l citeste... si imi mai povesteste cateodata, despre ce a mai scris...", a fost raspunsul lui Mircea Radu alias Mircescu.

Autorul blogului lui "Paul Radu Mircescu" a fost facur public de ReporterVirtual.ro.

Mandruta se retrage la Antena 3

Inlocuirea iminenta cu Mircea Radu la pupitrul stirilor zilnice de la Antena 1 nu-l va lasa pe Lucian Mandruta fara slujba. El pregateste un nou format de emisiune pentru postul Antena 3.

Conform PaginadeMedia.ro, proiectul este inspirat de show-ul de satira politica "The Colbert Report", castigator al premiului Emmy in SUA.

"Pot spune ca, intr-adevar, lucrez la ceva nou", a fost singura declaratie a lui Lucian Mandruta despre proiect, conform ring.

 

Citeste si

Mircea Radu a dat probe pentru slujba lui Mandruta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare