Vedete din Romania

#madalin ionescu #fani #internet #lacrimi

Madalin Ionescu, in lacrimi pe internet. Anuntul trist facut in fata fanilor

Desi nu mai este la fel de cunoscut precum era in urma cu foarte multi ani, pe vremea cand avea emisiuni la Antena 1 sau Kanal D, Madalin Ionescu este in continuare o vedeta pe care lumea o recunoaste pe strada.

Recent, prezentatorul a dezvaluit pe contul sau de Facebook ca trece printr-o perioada destul de grea. Si, mai mult decat atat, in timp ce se filma pentru a le transmite un mesaj fanilor sai de pe retelele de socializare, Madalin Ionescu a izbucnit in lacrimi.

Din cate se pare, Thor, cainele lui, nu mai are foarte mult de trait, iar acest lucru il afecteaza foarte tare pe prezentator. Dupa cum a spus-o chiar Madalin Ionescu, medicii i-au recomandat sa isi eutanasieze cainele.

„Din pacate, ma confrunt cu alta situatie dificila. Thor, cainele meu, este foarte bolnav. Desi l-am internat mai multe zile si ii administrez peste 15 pastile pe zi, din pacate ii este din ce in ce mai greu. Si tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe langa artroza lui si acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate sa manance si un vitel si nu asimilează nimic. Stomacul este praf.

Are o viata de chin in acest moment. Sunt medici care m-au sfatuit sa-i administrez acea injectie si nu pot sa fac asta. N-o sa mai pot sa-mi iau caini niciodata dupa el. Iertati-ma, probabil sunt sub influenta unor emotii deosebite in aceasta perioada”, a spus Madalin Ionescu pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului