Vedete din Romania

#mass-media #codin maticiuc #mihai morar

Mihai Morar: "Nu mi-as sfatui ficele sa lucreze in mass media"

In peisajul media autohton au aparut in ultima perioada tot felul de personaje. Toate se ascund in spatele unei imagini mai bine sau mai prost construite, te vor asalta imediat ce vei deschide televizorul si iti vor demonstra ca pot face orice doar ca sa ramana in lumina reflectoarelor.

Putini sunt cei care nu se inscriu in aceasta categorie, putini sunt cei care isi exprima parerile liber si dau dovada de un IQ ridicat. Putini sunt cei care incearca sa nu faca compromisuri si mai putini sunt cei ca Mihai Morar , unul dintre cele mai sincere persoanje pe care le-am intalnit in peisajul media autohton.

Am reusit sa ii rapim cateva momente si sa ii punem cateva intrebari despre cum vede el acesta realitate-circ ce se petrece in showbiz:

Replica Vedetelor: Ce este un bambuist?

Mihai Morar : Bamboo a devenit un fel de substantiv comun cum este adidas , xerox si asa mai departe care nu se refera la un om care frecventeaza clubul Bamboo ci mai degraba la o tipologie. Tipologia omului a carui singura placere este sa agate fete in cluburi si sa se bata in sampanii cu cel de la masa vecina. Asta nu inseamna ca lucrurile astea se intampla doar in clubul Bamboo, sunt locuri in care se intampla mai rau decat acolo, doar ca acest club beneficiaza de o mai mare notorietate.

"Codin nu este un bambuist"

Replica Vedetelor: Cine s-ar incadra in aceasta categorie? Codin e exemplu este un crai care isi si-a castigat notorietetea in astfel e cluburi.

Mihai Morar: Nu pot sa imi dau cu parerea cine sunt aceste persoane, ceea ce insa va pot spune este ca, dupa parerea mea, Codin nu se incadreaza in aceasta categorie. Una dintre pacatele acestei meserii este ca lucrezi foarte mult cu aparentele si oamenii nu sunt ceea ce par. De exemplu sunt persoane pe care le-am adulat si care m-au dezamagit profund dupa ce i-am cunoscut personal si oameni care au facut obiectul tuturor mistourilor noastre si pe care odata ce am ajuns sa ii cunosc mi-am dat seama ca sunt altfel.

Codin este mult departe de imaginea asta de bambuist, in sensul pozitiv ma refer.

"Meseria mea este foarte grea pentru o fata"

Replica Vedetelor: Daca fiicele tale si-ar dori sa iti calce pe urme si sa aiba o cariere ca a ta, ce le-ai sfatui?

Mihai Morar: Cred ca e o meserie foarte grea pentru o fata si risti sa treci drept o neserioasa ori pupila cuiva si asa mai departe. E mult mai greu pentru o fata in meseria asta decat pentru un baiat. Eu nu mi-as sfatui fiicele sa urmeze aceasta meserie, dar asta nu inseamna ca le-as interzice sa faca ceea ce le place. Eu, de exemplu, am trait experienta asta acasa, ai mei nicioadata nu au fost de acord cu ideea asta a mea, au cautat sa ma indrume spre altceva si totusi pana la urma tot ce am vrut eu am facut.

 ( citeste mai mult in Replica Vedetelor )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului