Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #delta_dunarii

Mihaela Radulescu se bucura de anonimatul din Delta

Mihaela Radulescu isi gaseste linistea sufleteasca atat in Monaco , cea mai bogata tara din lume, cat si in Delta Dunarii, unde nimeni nu o cunoaste.

In mijlocul naturii din Romania, Mihaela Radulescu se bucura de anonimat, care ii permite sa se relaxeze si sa aprecieze lucrurile simple, dar importante. 

"Merg cu mare placere in Delta, la Periprava, unde mai nimeni nu are cablu, deci nu stie cine sunt si am locuri preferate, paduri , unde ma pot da cu motorul de enduro sau pot fi inca unul dintre cetatenii relaxati, care adora noroiul, natura, mancarea facuta la foc sau dormitul in rulota . Stiu ca nu se potriveste cu statutul nesuferit de diva, dar iesirile astea nu reprezinta un moft sau o exceptie", a declarat Mihaela pentru Uichendist.ro.

Diva nu a ales personal Monaco ca loc in care sa-si creasca copilul, pe Ayan. Fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg, a convins-o sa se mute in principatul in care nivelul infractionalitatii este cel mai scazut din Europa.

"Mutarea aici a fost o hotarare pe care am luat-o impreuna cu Elan, strict in ideea de a-i da o sansa copilului nostru. Elan cunostea mai bine locul, iar eu imi doream doar sa plec din Romania, in care nu ma mai simteam in siguranta, cu copilul de mana", a mai spus Mihaela.

 

Citeste si

Mihaela Radulescu: "La Monaco sunt mama full time"

Mihaela, despre Dani: "Ne descurcam, distanta a tinut in viata multe relatii de iubire"

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare