Vedete din Romania

#declaratii mihaela buzzarnescu #mihaela buzzarnescu #abuz

Mihaela Buzarnescu a dezvaluit ca a fost abuzata in ultimele sase luni: „Aceste lucruri lasa urme”

In urma cu aproximativ sase luni, Mihaela Buzarnescu si Marco Dulca surprindeau cand dezvaluiau ca formeaza un cuplu. Mai ales pentru ca diferenta de varsta dintre ei este de 11 ani.

 

Acum, jucatoarea de tenis a socat pe toata lumea cu o postare pe care a facut-o pe Instagram. Mihaela Buzarnescu a scris pe story ca, in ultimele sase luni, a fost abuzata, insa nu a precizat de catre cine.

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Sunt atat de recunoscatoare ca am revenit dupa accidentare si ca pot juca din nou. In viata personala am pus totul pe tava, m-am implicat total, la fel cum o fac si in viata profesionala. Dumnezeu stie prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilintele, ranile, acuzatiile produse de imaginatia lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasa urme. Toate relele pe care le-am primit si prin care am trecut se vor transforma in ceva bun pentru mine, intr-un anumit moment”, a scris Mihaela Buzărnescu pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare