Vedete din Romania

# vladuta lupau insarcinata #vladuta lupau #sarcina

Vladuta Lupau e insarcinata! Primele imagini cu burtica de gravida

In urma cu doar cateva ore, Vladuta Lupau si-a surprins fanii din mediul online cu un mesaj prin care anunta ca este gravida si va deveni mamica!

 

„Minunea mea... Azi, de Buna Vestire... primele cuvinte pe care vreau sa ti le spun si sa le stii si tu sunt: Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa, din toata inima mea, ca te-a pus pe tine, cel mai mare dar a lui, in pantecele meu! Si abia dupa ce ti-am zis asta, iti spun ca... Te iubesc! Abia astept sa pot sa-ti povestesc toata povestea ta si cat de multe «figuri» ai facut pana azi... Dapai de azi incolo (nu-i nimic, in lumea asta, unde te asteptam, se zice ca parintii iarta si uita orice copiilor lor)... Si totodata sa-ti mai povestesc si cat de mare este puterea lui si ce minune mare esti tu! Am asteptat aceasta zi in care sa zic in gura mare ca voi fi mamica... Wow! Da! Eu voi fi mamica ta! Ce zici?!... Stai sa vezi ce mamica... Si stai sa vezi ce tatic! O sa ne «batem» de la care pe care iubeste mai tare! Ce mai vreau sa stii... Nu-ti promit ca iti voi da marea si sarea in viata ta, dar iti promit ca te voi invata sa-l iubesti pe Dumnezeu si atunci el iti va da tot ceea ce iti doresti! Crede-ma! Te iubesc, minune, si abia astept sa ne vedem! Stiu sigur ca va fi dragoste mare si nemuritoare intre noi! Cu drag, mami”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei în care își arată burtica de gravidă, imagine care a adunat peste 100.000 de like-uri

 

 

Si sotul Vladutei Lupau, fostul portar al lui CFR Cluj, Adi Rus, a postat pe Instagram o fotgrafie cu burtica de gravida a artistei, alaturi de care a lasat si un mesaj: „Esti tot ce mi-am dorit vreodata, esti tot ce am visat, esti o minune de la Dumnezeu, abia astept sa te cunosc si sa te iubesc o viata si mai mult de atat! De fapt, te iubesc deja, puiul meu drag. Astept cu nerabdare sa te tin in brate si sa te pup, sa iti arat cat de mult te-am dorit, tu esti golul ce imi lipsea! Tu ești tot! Domnul fie laudat”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus)

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare