Vedete din Romania

#mariah carey

Mariah Carey, dezvaluiri socante despre fostul sot

Cantareata Mariah Carey a facut dezvaluiri socante despre torturile la care a fost supusa de fostul sau sot, producatorul muzical Tommy Mottola. In autobiografia „The Meaning of Mariah Carey” aparuta recent, artista a marturisit ca Tommy Mottola era foarte autoritar si ca la un moment dat chiar i-a plimbat un cutit pe fata. 

„La început… mergeam pe coji de oua. Apoi a devenit un pat plin de cuie si apoi un câmp minat. Nu am stiut niciodata când sau ce l-ar putea face sa explodeze”, a povestit artista din viata personala. 

A avut inclusiv un bagaj tinut sub pat, în caz ca ar fi trebuit sa scape când lucrurile ar fi iesit de sub control. 

„Mi s-a parut ca trebuie sa ma feresc de prietenii mei si de familia mea. Nu puteam vorbi cu nimeni care nu era sub controlul lui Tommy. Nu puteam iesi sau sa fac nimic cu nimeni. Nu ma puteam misca liber în propria mea casa”, a mai scris artista. 

Aceasta a dezvaluit ca a avut o aventura cu fostul profesionist de baseball, Derek Jeter, numindu-l supapa de care avea nevoie pentru a scapa de posesivitatea sotului ei. În cele din urma, a decis sa se desparta de Tommy Mottola când, în fata prietenilor sai, într-o noapte, într-un acces de furie, i-a plimbat pe fata un cutit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului