Vedete din Romania

#Maria Dragomiroiu par #vedete intern #showbiz #maria dragomiroiu

Maria Dragomiroiu dezvaluie secretul parului lung si sanatos!

La 62 de ani, Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai respectate artiste pentru felul in care arata, desi marturiseste ca nu are timp sa mearga la cosmetica! Cantareata a dezvaluit care sunt trucurile sale de ingrijire, inclusiv cele pentru podoaba capilara, pentru care a fost dintotdeauna invidiata!

Maria Dragomiroiu recunoaste ca la un moment dat a avut probleme cu podoaba capilara, pentru care a folosit tratamente naturiste.


“Sa stoarca (n.r.: cine doreste sa incerce reteta) niste mar, radacina de patrunjel, telina, o sfecla rosie, o portocala ceva. Daca bei asta dimineata, ai o pofta de viata. Fac de trei luni, acum am luat o mica pauza dar o sa reiau. (...) La un moment dat imi mai cadea parul, dar acum si-a revenit foarte repede si imi pare foarte bine. Dimineata beti apa calda cat sa puteti bea si puneti o jum de lingurit de bicarbonat si o jumatate de lamaie stoarsa si este extraordinara pentru organism”, a declarat Maria Dragomiroiu la “Rai da' Buni”.

Tratament pentru fata cu malai

„Atunci cand ma spal pe cap, o data pe saptamana, stau cam o ora in baie si se formeaza abur. In acest timp, porii fetei s-au deschis si am in baie un borcanel cu malai si tarate si ma dau pe fata si pe gat si apoi frec. Rezultatul este ca fata ramane extrem de curata.

In fiecare seara dupa ce fac dus ma dau cu ulei de cocos sau de argan. in fiecare seara, chiar daca ajung acasa la 1 noaptea, dupa ce ma spal ma dau cu aceste uleiuri si imi fac si un pic de masaj sa pun sangele in miscare. si la 6 dimineata daca ajung acasa de la cantare nu ma culc pana nu ma spal pe fata cu sapun, nu folosesc demachiant”, a declarat cantareata pentru teotrandafir.com.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului