Vedete din Romania

# matei statan #madalina ghenea #italia #fetita madalina ghenea

Madalina Ghenea, dezvaluiri in premiera despre relatia cu tatal fiicei sale. De ce s-a despartit de acesta

Madalina Ghenea (32 de ani) a decis sa rupa tacerea la trei ani de la despartirea de Matei Stratan, tatal fetitei lor, Charlotte.

Superbul manechin, care a avut relatii cu actori faimosi de la Hollywood precum Gerard Butler sau Leonardo DiCaprio, a declarat ca adevarata fericire a simtit-o alaturi de Stratan.

Ne-am gandit la casatorie, insa nu este usor sa gestionezi o relatie la distanta. Pe de alta parte, cand l-am cunoscut pe Matei, care are o companie in Romania, el stia ca munca mea si viata mea sunt in Italia. Insa, eu mi-am dorit ca Charlotte sa se nasca in tara mea, pentru ca bunicii, strabunicii si unchii sa o poata vedea”, a declarat Madalina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

Madalina pare sa fi depasit momentul delicat din viata sa, astfel ca asteapta sa apara barbatul ideal, cu care sa-si petreaca restul vietii. Ea a spus si ce calitati ar trebui sa aiba acesta.

”Astazi visez la un barbat care stie sa lupte pentru cuplu, care imi respecta munca si pe care eu sa il respect/ Pe scurt, astept sa gasesc persoana potrivita”, a mai spus Madalina Ghenea.

Ce spunea Madalina Ghenea despre Matei Stran, acum trei ani. ”E cel mai bun lucru din viata mea!”


Madalina era convinsa, acum trei ani, ca Matei este jumatatea vietii sale.

”Matei este cel mai bun lucru din viata mea, deoarece de la inceput a crezut ca pentru noi doi totul este posibil. Siguranta lui m-a facut cea mai fericita femeie din lume. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: 'Vreau sa ma casatoresc cu tine si sa devenim parinti'. Acum sunt fericita, rad mereu. Dintr-un miracol s-a nascut un altul. Il respect foarte mult. Am inteles ca el este alesul imediat”, declara Madalina Ghenea la inceputul relatiei cu Matei Stratan.  

Nu dupa mult timp, cei doi au devenit fericitii parinti ai unei fetite, pe care au botezat-o Charlotte. Totul era frumos si nimic nu anunta furtuna care a urmat. Madalina l-a acuzat pe tatal fiicei sale ca a inselat-o.

”Nu m-ai inselat doar pe mine, ne-ai inselat pe noi. Nu mi-ai frant doar mie inima, ne-ai distrus viitorul!”, se destainuia, in 2017, Madalina, prin intermediul social media.

Dupa o perioada zbucuimata, Ghenea a decis sa se mute din nou cu fiica sa in Italia, in luna aprilie a anului trecut.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului