Vedete din Romania

#Dan Badea #lora #casnicie #abuz

Lora, dezvaluiri despre casnicia cu Dan Badea, la 9 ani de la divort. “Mi s-a intamplat un abuz colectiv”

Desi parea ca au o relatie fericita, dupa doar doi ani de casatorie, Dan Badea si Lora au decis sa divorteze. Desi niciunul nu a vrut la momentul respectiv sa ofere mai multe detalii despre separare, multi au crezut ca artista l-a inselat pe Dan Badea cu Ionut Ghenu, iubitul Doinitei Oancea, cea care la acea vreme ii era una dintre cele mai bune prietene.

 

Intr-adevar, dupa despartirea de Dan Badea, Lora si-a gasit fericirea in bratele lui Ionut Ghenu, care era si managerul ei, dar din spusele artistei nu se pune problema ca ea sa-l fi inselat pe sotul ei. In momentul actual, Lora si Dan Badea si-au gasit fericirea separat, artista fiind deja de 8 ani cu Ghenu, iar Dan Badea este casatorit cu Madalina Draghia si au impreuna un copil.

Recent, Lora a vorbit despre casnicia cu Dan Badea, recunoscand ca si ea se considera vinovata pentru esecul mariajului. „Mie mi s-a intamplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Daca am avut curaj sa divortez dupa doi ani care in viata mea inseamna un fir de nisip, sincer, si in viata unui om, multe femei nu divorteaza pentru ca au impresia ca e o crima si ca te judeca oamenii, nu, te judeca doar cine ar divorta, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar sta acolo si indura si se oftica pentru ca tu ai avut curajul sa pleci si sa iesi. Deci nu exista nicio familie. Familia mea si eu cu adevarat eram casatorita cu meseria mea, cu vocatia mea, si am ales ulterior un om cu care pot sa trag la aceeasi caruta, care si el la randul lui era liber”, a declarat Lora pe TikTok, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare