Vedete din Romania

#bogdan stelea #lili sandu

Lili Sandu, dezvaluiri picante din relatia cu Bogdan Stelea. „El era casatorit”

 

Lili Sandu, cunoscuta si pentru relatia sa cu fostul portar al echipei nationale Bogdan Stelea in anii 2000, a dezvaluit detalii interesante despre acea perioada din viata ei.

Prezentatoarea de la Pro TV a povestit ca a fost aproape de a se casatori cu Bogdan Stelea, dar casatoria nu s-a mai intamplat, iar cei doi au ales sa mearga pe drumuri separate. Fostul portar de fotbal planuise sa o ceara pe Lili Sandu in casatorie pe Arcul de Triumf, insa planurile lor nu s-au materializat.

„Eu, cand l-am cunoscut pe Bogdan, eram cunoscuta cat de cat in Romania. Trecusem de Scoala Vedetelor, existam cu numele in industria muzicala de atunci. Cand l-am cunoscut pe Bogdan, el era portarul nationalei Romaniei, dar eu nu stiam foarte multe lucruri despre el.

Pe mine m-a atras el ca barbat, punct. Nu m-am gandit niciodata ca relatia mea cu Bogdan imi va aduce notorietate. Nu de asta l-am ales. Bogdan a fost prima mea iubire. Si a fost o iubire atat de intensa si atat de frumoasa. Ma rog, cu mici scapari. Eram un copil care i-a daruit inima. El e mai mare ca mine cu 11 ani.

El era casatorit, dar cand l-am cunoscut eu era in proces de divort, de separare de sotie. Lucrurile astea nu se stiu. Tot timpul ma gandesc la el cu respect si, da, am spus mereu, el mi-a adus notorietate. Eram iubita portarului nationalei Romaniei. N-am fost niciodata casatoriti desi foarte multa lume scrie asta. Nu am fost casatoriti, desi am fost ceruta de sotie de catre Bogdan, dar nu ne-am casatorit.

De ce? Pentru ca ne-am despartit. Nu eram genul de femeie care sa stea acasa si sa creasca copilul. La varsta aia voiam sa evoluez, la fel ca si el, dar nici noi nu ne mai intelegeam bine. Avem 26 de ani.

Acum, daca ne vedem, ne salutam. Pana la urma, a fost prima mea iubire. Am suferit dupa aceea, dar nu a fost sa fie. Mi-a ramas in suflet si Silviu stie asta”, a declarat Lili Sandu in podcastul Ilincai Vandici.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului