Vedete din Romania

# lidia buble pleaca din romania #Lidia Buble

Lidia Buble pleaca din Romania! De ce a luat aceasta decizie si unde ajunge

In acest an, Lidia Buble a participat la show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, in urma caruia vedeta a reusit sa-si rotunjeasca veniturile cu 20.000 de euro, dupa cum au notat tabloidele.

 

Odata intoarsa in Romania din Republica Dominicana, acolo unde s-a filmat show-ul, Lidia Buble si-a facut un plan si a dezvaluit ca nu are de gand sa stea prea mult in tara. Potrivit unei declaratii pe care a facut-o pentru jurnalistii de la Ciao, celebra cantareata va pleca in curand la in SUA, la Miami, deoarece vrea sa colaboreze cu mai multe nume din muzica latino.

„Pe langa ca am sa fiu pe scena alaturi de oamenii foarte dragi mie, pe 22 am sa fiu la Oradea, de Revelion am sa fiu undeva in apropiere de Bucuresti. Iar pana atunci plec in Miami. Pentru ca ma asteapta o colaborare cu niste nume grele din muzica latino. Pregatesc un album pentru anul viitor, international, latino bineinteles. De Craciun o sa fiu acasa. Sa-mi aduca Mosul jeleuri. De la Dumnezeu nu-mi doresc decat liniste, pace, sanatate, sa am familia langa mine sanatoasa, ca in rest le facem pe toate”, a spus Lidia Buble.

In urma cu trei ani, mai exact in luna octombrie a anului 2019, Lidia Buble a mai colaborat cu un nume mare din industria muzicala, Descemer Bueno, alaturi de care a lansat melodia „Margarita”, al carei videoclip a adunat peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Iar la doar cateva luni de la aceasta colaborare, Lidia Buble a reusit sa cucereasca toate topurile muzicale cu piesa „La Luna”, interpretata alaturi de Jay Maly si Costi Ionita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare